Gezocht: ‘Veiligheidscoalitie van het jaar’

Nieuwsbericht - 03 januari 2018

Tijdens de Veiligheidsdag op 2 november 2017 heeft Anton van Beek (President DOW Benelux) namens het samenwerkingsverband Veiligheid Voorop een prestigieuze prijs gelanceerd voor de ‘Veiligheidscoalitie van het jaar’. Bent u onderdeel van een samenwerking of partnerschap die de veiligheid in de procesindustrie verbetert? Of kent u zo’n coalitie? Meld het dan nu.Veiligheid overstijgt alles en mag nooit een onderwerp van onderlinge concurrentie zijn. Veiligheid vraagt juist om verbinding, nauwe samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, partijen uit verscheidene sectoren en bedrijven die vaak een verschillende achtergrond hebben. Kortom: veiligheid vraagt om echte partnerschappen.

“Er bestaan al aparte veiligheidsprijzen voor opdrachtgevers en opdrachtnemers. Met deze nieuwe prijs willen we juist het veilig samenwerken van ketenpartners onderscheiden, want daar kunnen we de grootste winst boeken”, aldus Van Beek.

De eerste prijs voor de ‘Veiligheidscoalitie van het jaar’ wordt samen met Industrielinqs georganiseerd en op 11 april 2018 tijdens de industriële beurs Safety and Health@Work in Ahoy uitgereikt aan een samenwerking van bedrijven in de chemieketen.

Bent u zo'n partnerschap, of kent u zo'n partnerschap? Stuur ons uw suggesties voor kandidaten voor deze award via een mail met een korte omschrijving. U kunt mailen naar Corine Baarends, Veiligheid Voorop (baarends@vnoncw-mkb.nl) of Wim Raaijen, Industrielinqs (wim@industrielinqs.nl).

Lees meer »