Avri maakt kans op titel

Avri bij beste 3 in verkiezing 'Overheidsorganisatie van het jaar'

Persbericht leden - 07 oktober 2015

In de verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar is Avri tot de beste 3 doorgedrongen. Volgens de jury is Avri een organisatie die zich in korte tijd enorm ontwikkeld heeft, maatschappelijk betrokken is en goed werkgeverschap hoog in het vaandel heeft staan. 'Als relatief kleine overheidsorganisatie zijn zij een voorbeeld op het gebied van innovatie en verantwoordelijkheid.'

De andere 2 organisaties zijn het CBS en de FIOD. Avri is trots en blij dat het volgens de jury samen met deze gerenommeerde overheidsorganisaties tot de beste 3 overheidsbedrijven in Nederland behoort.

Het doel van de verkiezing is om bij te dragen aan transparantie en kennisdeling bij de overheid door goede initiatieven voor het voetlicht te brengen. Aan de verkiezing deden 216 overheidsorganisaties mee. Op 23 november maakt de jury van de verkiezing in de Ridderzaal in Den Haag bekend welke organisatie gewonnen heeft.

De Verkiezing is een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) in samenwerking met Unie van Waterschappen, Verenging voor Bestuurskunde, IPO, BZK, ICTU, VNG en KING.

Lees meer »