vandervalk+degroot B.V.

naam bedrijf:

vandervalk+degroot B.V.

postbus:

postcode:

plaats:

bezoekadres:

Industrieweg 83

postcode:

5145 PD

plaats:

Waalwijk

telefoon:

0416 - 333555

mailadres:

info@valkdegroot.nl

website:

www.valkdegroot.nl

activiteiten:

Specialisten in reinigingsactiviteiten van infrastructurele werken. Van rioolreiniging tot leidinginspectie en renovatie. Van zandrecycling tot het ontwerpen van reinigingsmaterieel. Met vestigingen in alle regio’s, bereiken we geheel Nederland. Opdrachtgevers zijn rijksoverheid, provinciale en gemeentelijke overheden, de GWW-sector en particulieren. Daarvoor hebben we de mensen en de middelen in eigen huis. Alle equipment, benodigd voor een effectieve en efficiënte reiniging, is in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Ons bedrijf werkt volgens het veiligheidsvoorschrift VA. Personeelsleden zijn opgeleid volgens Basis Veiligheid 1 (BV1) en Veilig werken in riolen (VWIR). Bovendien is vandervalk+degroot gecertificeerd volgens ISO 9001, 14001, VCA** en CO₂-prestatieladder niveau 5.

vandervalk+degroot is tevens als eerste in nederland gecertificeerd volgens de BRL K10014 (reinigen van riolen, putten en kolken) en de BRL K10015 (inspecteren van rioleringsobjecten).

actief in:

Geheel Nederland. Vestigingen in: Poeldijk, Waalwijk, Wolvega, Vlissingen, Goirle, Echt, Venhorst, Montfoort, Zutphen, Beverwijk en Scheemda.